Wegdromen onder het toffe beddengoed van Kidswithflair!

Kidswithflair.nl is de webshop voor hippe kids. Naast een breed assortiment aan schoolartikelen biedt de webshop ook fijne producten voor thuis. Denk aan speelgoed met een retro tintje, en sinds kort ook mooi beddengoed. Met het hippe beddengoed op kidswithflair.nl droomt iedereen heerlijk weg. Ben je een ridder, stoere astronaut, of brandweerman? Een echte prinses, paardrijdster of ballerina? De prints staan levensgroot afgebeeld op de voorkant van het beddengoed. Het overtrek is gemaakt van katoen, voelt heerlijk zacht en heeft een brede instopstrook.

Ook echte musthaves voor de slaapkamer zijn het beddengoed met fijn lentegevoel vol schattige vogelhuisjes of stoere autootjes voor kleine en grote dromen. De mooie prints zijn haarscherp weergegeven op zacht wit katoen.

Het beddengoed is verkrijgbaar vanaf € 59,95

Lees ook:De leukste schoolspullen vind je op kidswithflair.nl
Lees ook:Nieuwe collectie Chaos-and-Order Fall/Winter
Lees ook:nOeser: wat een geweldig gaaf kindermerk!
Lees ook:De kinderkamer in etnische stijl dankzij Dreumes enZo
Lees ook:Little Miss Juliette: Stoere boots voor stoere girls

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>