Fashionable kinderfauteuils van KidZ ImpulZ

timthumb.phpAls je na heel veel oefenen eindelijk zelf kunt zitten, is dat natuurlijk het leukst om te doen op jouw stoeltje. En stoelen zijn er in verschillende soorten en maten. KidZ ImpulZ heeft speciaal voor de “zithoek” een eigen peuterstoel ontwikkeld. Niet een stoeltje met beertjes of konijntjes, maar een stoeltje dat perfect in jouw interieur of de kinderkamer past. De stoeltjes van KidZ ImpulZ zijn gemaakt van 100% schuim en zijn hierdoor zelfs geschikt voor de allerkleinsten. De stoeltjes zijn van binnen en van buiten heerlijk zacht en daardoor zeer kindvriendelijk. Door het lichte gewicht zijn de stoeltjes gemakkelijk te verplaatsen door het kindje zelf. Laat de naam van je kind op de stoel borduren en het is meteen duidelijk van wie de stoel is. Kinderen vinden het fantastisch: een stoel met hun eigen naam! Het perfecte cadeau dus voor de (eerste) verjaardag, Sinterklaas of voor onder de kerstboom.

Bij het ontwikkelen van de stoeltjes is dus rekening gehouden met ouders en interieur. Zo heeft de stoel een afneembare (met rits), gemakkelijk te wassen hoes van 100% katoen en een apart kussentje (ook in andere kleur te bestellen dan het stoeltje). De stoeltjes zijn er in meer dan 15 kleuren en passen daardoor perfect in ieder huishouden.

Is je kindje al wat groter? Dan bestel je gewoon de kinderfauteuil XXL! In evenveel kleuren en met dezelfde specificaties maar gewoon net even XXL.

De stoeltjes zijn verkrijgbaar vanaf € 47,95 (excl. Verzendkosten).

Lees ook:De collectie van KidZ ImpulZ is stoer, cool en heel handig!
Lees ook:Tripp Trapp®: Nu te verkrijgen in de chique kleur Storm Grey
Lees ook:Hipper dan hip, deze design kinderstoel van Brio
Lees ook:Wat een babynaam over jouw karakter zegt…
Lees ook:Autostoeltje kopen? Hier let je op!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>