JumpingAnimals Skippyballen: hoe leuk zijn die?

Schermafbeelding 2014-09-23 om 08.51.16Vind ik leuk! Vind ik leuk! Grappige JumpingAnimals. Skippyballen in de vorm van een dier (naast de populaire koe ook verkrijgbaar als o.a. hert en mier) waarop kinderen vrolijk rondspringen. Deze JumpingAnimals zijn niet alleen super leuk om te zien, ze zijn ook goed voor de motorieke ontwikkeling van kinderen.  JumpingAnimals zijn leuke skippyballen in de vorm van een dier waarop kinderen vrolijk kunnen rond springen. De skippyballen zorgen er voor dat kinderen al hun spieren leren ontdekken en leren gebruiken en stimuleert meerdere bewegingsvormen. Denk aan jumpen, vasthouden, evenwicht bewaren en de coördinatie van ogen en handen.
De JumpingAnimals zijn een groot succes op kinderdagverblijven en peuterspeelzalen maar staan ook leuk in de kinderkamer. Ideaal is dat de dieren zowel binnen- als buitenshuis gebruikt kunnen worden. Zo jump je gemakkelijk de tuin in.

De dieren zijn verkrijgbaar vanaf € 21,95 in drie verschillende maten (S, L, XL), verschillende kleuren en verschillende uitvoeringen als  een koe, mier, hert maar ook een paard met zachte hoes.

Lees ook:Wat & Hoe Wereldatlas Stickerboek is uit!
Lees ook:Children Inspire Design: voor de betere muurversiering in de kinderkamer
Lees ook:En de beste dierentuin van Nederland is…Safaripark De Beekse Bergen!
Lees ook:Kinderboekenweek over dieren
Lees ook:Kleurige 3D-badcapes van Zoocchini, voor kleine dierenfans

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>