Nieuwe collectie schoenen van Develab: rauw & volhardend

Schermafbeelding 2014-09-17 om 11.00.37Dapper, volhardend en lekker rauw. De kinderschoenencollectie van Develab voor winter 2014 is niet voor geschikt voor softies. Met de hoofdthema’s Tenzin Guatso en Reboot Raw presenteert het merk een sterke collectie voor kids die stevig in hun schoenen staan. Geweldig om te zien, perfect om al spelende de wereld op te verkennen!
Tenzin Guatso betekent waardevolle overwinnaar en is de naam van de huidige Dalai Lama. Dit thema verwijst naar de volhardendheid en kracht van de Tibetanen. Develab vertaalt Tenzin Guatso naar stevige, winter- en waterproof schoenen. Sneakers met ruige accenten, gemaakt van sterke materialen. Laarzen met reliëfrijke zolen, warme voeringen en kleurrijke details. Schoenen die niet alleen mooi zijn, maar ook tegen een stootje kunnen!

Ruw & gedragen
Met het thema Reboot Raw kiest Develab in de winter van 2014 voor rauw. Schoenen en laarzen die er ruw of gedragen uitzien, maar die perfect zitten en waarmee je de hele wereld aankunt. Ook de camouflage- en luipaardprint komt terug, maar op onconventionele materialen. Als finishing touch mogen ook ruige prints en kleurrijke details niet ontbreken in de gevarieerde Develab collectie.

Lees ook:De nieuwste collectie schoenen van Develab: Call of nature
Lees ook:Win deze vette sneakers van Develab bij Kinderspul.blog.nl!
Lees ook:Wordt jouw kind het nieuwe gezicht van Develab?
Lees ook:De nieuwe Mim-Pi zomercollectie is…gaaf!
Lees ook:School verbiedt Uggs in de klas

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>