Geen gebroken nachten met Difrax S-flesverwarmer (win er eentje!)

Uit onderzoek[1] blijkt dat 87% van de moeders niet tevreden is over haar nachtrust. De voornaamste factor is de nachtelijke voeding. Borstvoeding dan wel flesvoeding met name. Het bereiden van de fles geeft vooral ’s nachts een hoop gedoe. Midden in de nacht uit je bed, naar de keuken, fles klaarmaken en dat allemaal terwijl je kleintje ligt te huilen omdat hij honger heeft. Difrax komt daarom met de nieuwe manier van melk verwarmen. De compacte S-flesverwarmer staat binnen handbereik op je nachtkastje of op de kinderkamer en met één druk op de knop bereikt de melk binnen drie minuten de borstvoedingstemperatuur. Vanaf nu kan zowel de vader als de moeder zonder geknoei de baby troosten en de S-fles makkelijk bereiden om binnen drie minuten te voeden.

Difrax werkte 3,5 jaar intensief aan de ontwikkeling van de innoverende S-flesverwarmer. De verwarmer speciaal ontworpen voor het verwarmen van de populaire Difrax S-fles is compact en gemakkelijk te bedienen. Het unieke verwarmingselement binnen in de fles zorgt voor gelijkmatige opwarming. Wanneer de (moeder)melk de ideale temperatuur van 37°C * bereikt, gaat de S-flesverwarmer automatisch uit.  De voedingsstoffen van de moedermelk blijven altijd bewaard en er hoeft tussentijds niet geschud te worden voor warmtespreiding. De S-fles kan hierdoor direct gebruikt worden om mee te voeden en behoudt alle voordelen zoals het gepatenteerde anti-colic systeem. Het verwarmingselement is makkelijk schoon te maken en is zelfs vaatwasserbestendig.

Design

Mooie ronde designs zijn kenmerkend voor alle Difrax producten. De verhoogde ronde basis van de S-flesverwarmer is in lijn met de stille en handenvrije Difrax Breast to Baby borstkolf. De kolf heeft in de afgelopen jaren drie internationale awards mogen ontvangen voor innovatie en design. De S-flesverwarmer is het tweede elektronica product waarmee Difrax hoopt deel uit te maken van Happy families wereldwijd.

Over Difrax

Difrax, opgericht in 1967, is het Nederlandse A-merk van babyproducten en is een van de grootste spelers in de markt van flessen en fopspenen. Met haar innovatieve en eigentijdse producten wil Difrax het leven van baby’s, kinderen en ouders zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk maken. Difrax staat voor Happy Growth! In de afgelopen jaren verwierf Difrax naam en faam met de ontwikkeling van baanbrekende en award winnende producten. Het ruime assortiment is wereldwijd te vinden bij babyspeciaalzaken, drogisterijen, apotheken, warenhuizen en op www.difrax.com.

De S-flesverwarmer is binnenkort verkrijgbaar bij de baby speciaalzaken en nu al online te bestellen via difrax.com.
S-flesverwarmer inclusief S-fles 170 ml wit € 79,99

Iedere 25e besteller van de Difrax S-flesverwarmer op www.difrax.com krijgt het aankoopbedrag terug. De actieperiode start zaterdagnacht 30/11/2013 van 01:00-05:00 en zal gedurende 5 nachten actief zijn. Sluiting op 4/12/2013 om 05:00. De winnaars ontvangen het bedrag op 5 december 2013 retour.

Lees ook:Difrax heeft dé oplossing voor onderbroken nachten bedacht!
Lees ook:Mamavriendelijke Borstkolf wint Goud op de HKEIA Award
Lees ook:Een zelfwarmende babyfles: hoe handig is dat!
Lees ook:Borstvoeding vermindert de kans op obesitas
Lees ook:Aan de borst gevoede baby’s hebben minder kans dik te worden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>