LoFff kleedt jouw dochter gratis in de mooiste outfit!

De kleding van LoFff blijft mooi en maakt elk meisje blij. Dat weten ze bij LoFff natuurlijk allang, maar ze willen dat ook aan de rest van Nederland laten zien en bewijzen. Hoe ze dan gaan doen? Door 3 LoFff kledingsets te laten dragen door verschillende meisjes. Alle LoFff Facebook fans krijgen in de periode 23 september – eind november 2013 de kans een set te testen.
Via Facebook kunnen likers  onder de post reageren welke set zij willen testen. Geen ‘waarom’-vraag, alleen de setnaam plaatsen is voldoende. Wordt jou keuze uitgekozen? Dan wordt de set naar jou opgestuurd. Jouw dochter mag de set dan 2 weken dragen. Na de testperiode van 2 weken wordt de set gewassen door jou (tester 1) en je stuurt de set naar tester 2 (het adres ontvang je met het kledingpakket). De ontvanger kan de kleding dan ook 2 weken gebruiken, wast ze en stuurt de set naar tester 3. Je betaalt alleen de verzendkosten voor het verzenden van de set naar de volgende tester. De actie loopt tot eind november. Dan stuurt de laatste tester de set terug naar LoFff.  Daarna verzamelt LoFff de bevindingen en resultaten en plaatst ze op de Facebook pagina.

Lees ook:LoFff Dancing Dress met gratis danspopje
Lees ook:Doneer je knuffeldieren en spaar je Lovestation 22-outfit bij elkaar!
Lees ook:Wordt jouw kind het nieuwe gezicht van Develab?
Lees ook:Baby nog voor geboorte op Facebook (echt…)
Lees ook:Facebook applicatie adviseert (aanstaande) ouders

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>