Billie Aap
: een spel boordevol apenstreken!

billie-aap-spelBen jij klaar voor het knotsgekke apenrace-ringgooi- billendans-spel? Ga dan nu samen met je vriendje of vriendinnetje de strijd aan; wie haalt als eerste de banaan uit Billie Aap zijn bek en laat hem zijn knotsgekke dansje doen? Billie Aap is een spel dat je met zijn tweeën speelt. Om te beginnen doe je de banaan in Billie’s bek en kies je allebei een kleur ringen  (groen of geel). Verspreid de ringen  door de kamer en zet Billie Aap op de grond. Zodra Billie begint te bewegen, ren jij met je vriendje rond op zoek naar jouw ringen. Heb je ze te pakken, race dan snel achter Billie aan en gooi jouw ringen om zijn staart. Dit is moeilijker dan het lijkt, want Billie Aap rent echt alle kanten op en is zo beweeglijk als een aap!  Wanneer je drie ringen om Billie’s staart hebt gegooid, pak je de banaan uit Billie Aap zijn bek en win je het spel. Als beloning zal Billie Aap als een malle gaan dansen… Schudden met die billen!

Billie Aap is een geweldig spel voor de allerkleinsten, waarbij elk kind actief meedoet en dus niet op zijn beurt hoeft te wachten. Het spel duurt niet heel lang en is daarom ook zeer geschikt voor kinderen met een kleine concentratieboog.

Billie Aap is genomineerd voor speelgoed van het Jaar 2013 in de categorie 3 t/m 5 jaar.

Leeftijd                : vanaf 3 jaar

Consumenten adviesprijs    :  € 29,99

Verkooppunt            : alle speelgoedwinkels en warenhuizen

Voor meer informatie kun je kijken op www.hasbro.nl.

Lees ook:En genomineerd zijn: Billie Aap, FurReal Friends Daisy en Furby
Lees ook:Bananaguard: nooit meer geplette bananen in de schooltas
Lees ook:Om de beurt
Lees ook:Speelgoedrage uit Groot Brittannië verovert Nederland
Lees ook:Speelgoedrage uit Groot Brittannië morgen te koop in Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>