Koningspaar in Playmobil uitvoering!

Schermafbeelding 2013-07-10 om 14.16.20De eerste exemplaren van het Nederlands koningspaar rollen in Malta van de lopende band. Na een productietijd van twee maanden, is de exclusieve PLAYMOBIL speelset vanaf deze week verkrijgbaar in Nederland. De speelgoedfabrikant besloot – vanwege overweldigende reacties van fans op social media – de speelset van het Nederlandse koningspaar op de markt te brengen. In eerste instantie was het haar van koning Willem-Alexander bruin. In overleg met fans, besloot PLAYMOBIL het kapsel van onze koning een lichtere kleur te geven. De verwachte consumentenprijs van de speelset is € 4,49. Kijk voor meer informatie op www.PLAYMOBIL.nl.

Het PLAYMOBIL KONINGSPAAR is deze zomer ook te ontdekken in Paleis Het Loo. Daar vinden van 8 t/m 13 augustus de PLAYMOBIL SPEELDAGEN plaats. Iedereen kan samen met het paar op de foto!
Koning Willem-Alexander en koningin Máxima speelfiguren zijn er ook te koop! Kijk voor meer informatie hierover op www.PLAYMOBILspeeldagen.nl

Over PLAYMOBIL

Al bijna 40 jaar inspireert PLAYMOBIL kinderen om hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van PLAYMOBIL is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de hand-oogcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden.

Lees ook:PLAYMOBIL lanceert uniek koningskoppel
Lees ook:Playmobil: al vele generaties onverminderd populair
Lees ook:K3 lanceert nieuwe single met oranje randje
Lees ook:PLAYMOBIL fantasie komt tot leven in ‘Super 4’
Lees ook:Maxima’s bevalling is begonnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>