Lifestylemerk DUSHI stapt vrolijk de lente in

We hebben er allemaal zo’n zin in: de lente! En ondanks dat je kind het waarschijnlijk niet zo uitspreekt, zal ook hij of zij blij worden van het voorjaar. Wat dacht je ervan om het speelgoed daar alvast een beetje op af te stemmen? Dat kan! Met het speelgoed van DUSHI! De vrolijke vriendjes Flo, Chick, Dunk, en Rabbit vormen een hechte groep. Ze zijn heel verschillend, maar doen graag dingen samen. Want samen is alles leuker, gezelliger en beter. Het concept ‘Flo en Zo’ wordt deze lente uitgebreid met een muziekmobiel huisje. Het thema ‘In het Bos’ is een bekend thema van ‘Flo en Zo’. Hang de mobiel boven de wieg of het bedje en val heerlijk in slaap. Binnen hetzelfde thema komt er ook een activiteitenspiraal voor de kinderwagen.

Heerlijk tutten samen met je dochter. We kennen de verschillende kettingen binnen de belevenis ‘Moeder & Kind’ al. Speciaal daarvoor is een mooi torso ontwikkeld. Hoe leuk is het om als klein meisje je ketting op een speciaal torso te plaatsen, zodat je jou ketting altijd kunt zien?

Moeder&Kind torso € 49,95, Muziekmobiel huisje € 69,95, Activiteitenspiraal € 24,95

Over DUSHI

Het lifestylemerk DUSHI is bekend van de vrolijke en succesvolle belevenissen “FLO en Zo’ en de ‘Moeder en Kind’ juwelen collectie. Met het unieke ‘My first DUSHI’ verovert het oer-Hollandse markt ook de kinderkledingmarkt op een mooie, vrolijke en kindvriendelijke manier. De concepten van DUSHI voldoen altijd aan de pijlers: liefde, talent, wijsheid en vreugde.

Lees ook:Speciaal voor de allerkleinsten: Dunk babydoekje van Dushi!
Lees ook:Perfecte afleiding voor je kind bereik je met…een sierraad!
Lees ook:Alles mooier en vrolijker met DUSHI go with Flo!
Lees ook:Dushi komt met vrolijke najaarscollectie
Lees ook:Nieuw boek Dushi: Een ziek kroontje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>