MumsMarket; Good(s) for kids – shoppen voor een goed doel

Via een reactie op een van mijn teksten hier op kinderspul.blog.nl, kwam ik terecht op MumsMarket.nl. Deze site is een marktplaats voor nieuwe en tweedehands kinderkleding en speelgoed. Maar… MumsMarket is meer dan dat. De site steunt namelijk goede doelen die zich richten op kinderwelzijn in de hele wereld. Shop iets moois voor je eigen kind en doe zo ook iets voor een ander, is het motto. En daar houden we van! Wat een prachtig initiatief.

Liza Hollingsworth: “Iedere ouder wil het beste voor zijn kind. De beste kleding, het beste speelgoed, de beste school en ga zo maar door. Je wenst je kind een fijne jeugd waarin het niets tekort komt. Er zijn veel kinderen op de wereld die ook een leuke jeugd verdienen, maar die niet hebben. Kinderen zijn ziek, zijn wees, leven in armoede of in oorlogsgebieden, kortom er zijn genoeg situaties waarin kinderen niet krijgen wat ze verdienen. MumsMarket.nl is mijn manier om mensen hiervan bewust te maken en mensen te bewegen een bijdrage te leveren aan kinderwelzijn over de hele wereld. Via MumsMarket kan dat op een leuke, makkelijke en snelle manier. Shop iets moois voor je eigen kind en doe zo ook iets voor een ander! Dat geeft je een dubbel goed gevoel.”

Go Liza!!!

Lees ook:Jan Smit speelde de rol van verloskundige met verve!
Lees ook:Timelapse laat baby ‘ineens’ lopen! :-)
Lees ook:Zoon voor Jan Smit en Liza Plat
Lees ook:Tweede kind voor Jan Smit?
Lees ook:Volop vrolijkheid in de kleurrijke Lollypopshop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>