In blinde paniek voor obesitas de baby al op dieet

Ja hoor…we slaan weer door de andere kant op! Sommige ouders maken zich zoveel zorgen door de berichten over dikke kinderen dat ze hun baby al op een dieet zetten, zo meldt HLN. Amerikaanse professor Jatinder Bhatia van het voedingscomit√©¬† van de ‘American Academy of Pediatrics’. “Ik kreeg al ouders over de vloer die hun peuter van een jaar op dieet zetten doordat een van de ouders zelf met zijn of haar gewicht worstelt.” Tjonge jonge… Ik begrijp het ergens wel, maar kom op zeg…je kunt jezelf toch wel een beetje in al je angsten tot de orde roepen? Professor en kinderarts in New York Blair Hammond: “Sommige ouders zijn erg blij wanneer hun kinderen dun blijken te zijn. Ook veel vaders zeggen opgelucht te zijn wanneer hun dochter van een half jaar dun is.”
Lees het hele artikel op HLN.

Lees ook:Ouders maken kinderen veel te bang!
Lees ook:Wat je kunt doen om wiegedood te voorkomen
Lees ook:Laat NOOIT je kind alleen in de auto achter!
Lees ook:Maak je kinderkamer persoonlijk met behulp van Bulbby.com
Lees ook:Is een iPad voor peuters gelijk aan kindermishandeling?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>