Deel 10 van de populaire MZZLmeiden-serie is een feit!

Schermafbeelding 2013-04-03 om 17.12.10Het tiende deel van de populaire MZZLmeiden-serie komt eraan. In mei verschijnt MZZLmeiden BFF. Om dit te vieren krijgen kopers bij aanschaf van het nieuwe boek, deel 1 cadeau voor hun BFF.  Van de serie zijn sinds verschijnen ruim 200.000 exemplaren verkocht. Lezers worden meegenomen in de avontuurlijke meidenverhalen van Marion van de Coolwijk, die in 2013 tevens viert dat ze 25 jaar schrijfster is. Dubbel feest dus!
MZZLmeiden BFF, het verhaal:
Tanja vertrekt halsoverkop naar Amsterdam als ze hoort dat haar vroegere verzorgster in het weeshuis ernstig ziek is. Wanneer Anneke sterft, laat ze Tanja een kistje na met foto’s en babyspulletjes van de MZZLmeiden. Tanja’s blijdschap over de vondst verdwijnt als ze merkt dat er dingen niet kloppen. Is zij wel Tanja Couperus, een van de drieling?
Hanna en Joan merken dat Tanja van slag is. Ze verbergt iets, maar wat? Wanneer Tanja hen eindelijk in vertrouwen neemt over haar grootste angst, komt ook hun bestaan op losse schroeven te staan. Zijn ze zussen of niet?

De auteur
Marion van de Coolwijk heeft meer dan 200 kinderboeken op haar naam staan, waarvan de MZZLmeiden-serie het bekendst is. Ze won met MZZLmeiden de Tina-Bruna Award en werd genomineerd voor de Prijs van de Jonge Jury.

Volg de MZZLmeiden op Facebook en via www.mzzlmeiden.nl

Lees ook:Een toetje om te zoenen: derde deel van de Cupcakeclub!
Lees ook:Gaaf kinderboek Het geheime recept (De Cupcakeclub)
Lees ook:Nieuw Dagboek van een Muts & Niels de Groot draait door!
Lees ook:Nijlpaard Tanja uit Artis is op 49-jarige leeftijd gestorven
Lees ook:100% Coco – Paris Dagboek van een modeblogger

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>