De Twaalfde Man, een boek over voetballen voor jongens en papa’s!

Jongens lezen over het algemeen het liefst boeken over griezels, monsters of…voetbal. En in die laatste categorie heeft Uitgeverijde Eenhoorn een fraaie! De Twaalfde Man van Hilde Van Demeeren. Niet voor niets twee jaar geleden bekroond met de Zilveren Griffel. Het  boek gaat over Marco, een jongetje dat er van voetballen houdt. Sinds kort speelt hij bij een echte club. Tijdens de wedstrijden schreeuwt zijn vader de nodige aanwijzingen, iets waar veel ouders last van hebben als hun kroost op het veld staat.

 De vader van Marco ziet zichzelf als de twaalfde man en wil Marco naar de top schreeuwen. Maar Marco wil niet naar de top, hij wil alleen maar lol hebben! Papa's gedrag maakt Marco bang. Bovendien vindt hij het moeilijk om te weten wat links en rechts is. Gelukkig kent Korneel een trucje: een pleister op je rechterhand. Maar wanneer Marco zijn pleister verliest, gaat het mis….  Een herkenbaar verhaal over sport en de vraag wat er belangrijker is: meedoen of winnen? Niet alleen leerzaam voor kinderen, ook voor de schreeuwende fanatieke ouders! Kijk voor informatie op www.eenhoorn.be of informeer naar het boek bij uw boekhandel.

Leeftijd: 7-8 jaar
Niveau : AVI 5
Prijs: € 12,50
Thema's: Voetballen, Winnen, Druk uitoefenen, Links en rechts
Omvang: 40 blz.
ISBN: 9789058382313

Lees ook:Pleister voorspelt wanneer je kindje komt
Lees ook:Vragen om een pleister
Lees ook:Mijn kind leert schrijven
Lees ook:Ogen tekort bij O Monster eet me niet op
Lees ook:De Effies gaan op Kamp: voor echte voetbalfanaten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>