Kruippakje baby gebruiken als dweil voor de vloer

De eigenaar van www.firstbikeshop.nl (binnenkort een erg leuke actie met deze winkel op http://kinderspul.blog.nl) attendeerde mij op het volgende plaatje. Is het grappig? Handig ook vooral! Ik baal dat die van mij uit de kruipleeftijd zijn. Ik had er met liefde gebruik van gemaakt! Het ziet er natuurlijk wel een beeeeetje vreemd uit…

Lees ook:Kinderspul.blog.nl mag drie Firstbike loopfietsjes weggeven!
Lees ook:Silt and Living: wat een feestelijke online shop!
Lees ook:Kinderwoordenboek
Lees ook:Eeehh…een gratis cavia bij tien pizza’s?
Lees ook:Vintage4Fun: 1steklas tweedehands kleding op internet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>