Het Italiaanse Fiorucci gaat zich richten op…baby’s!

Het Italiaanse modemerk Fiorucci maakte onlangs bekend om zich naast jeans voor vrouwen ook te gaan richten op baby's. End at vinden we leuk! Je paar maanden oude baby in een Fioruccijeansje! Moet enig zijn, niet? 

De nieuwe lijn wordt in samenwerking met het baby- en kindermerk Ruggeri geproduceerd. De collectie bestaat niet alleen uit kindermode, maar ook uit attributen zoals wiegen, draagzakken, beddengoed en kinderstoelen. 

Het bedrijf heeft ook plannen om babyschoenen te gaan produceren. Naar verwachting is de collectie verkrijgbaar vanaf voorjaar 2009.

Fiorucci is een Italiaans modemerk en opgericht in 1967. Het merk is met name bekend geworden nadat Fiorucci geïntroduceerd werd in de VS. Trendsetters zoals Madonna en Andy Warhol pikten het merk op in de jaren '80 van de vorige eeuw. Momenteel richt het merk zich vooral op classics zoals t-shirts en jeans.

Lees ook:Eddie Pen komt met lichtgewicht en fel gekleurde jassen
Lees ook:Oilily weer ‘back in business’
Lees ook:St. Girls (Super Trash) houdt eerste modeshow
Lees ook:Little Ani Ani Beachwear: Net zo stijlvol op het strand als mama….
Lees ook:Hebben hebben; muurverf van Baby’s Only!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>