Je kinderen centraal in een sieraad: Bella Luca!

Schermafbeelding 2014-07-18 om 13.06.54Mooie zilveren armbanden, kettingen en ringen met parels, Swarovski, zirkonia of edelstenen én de naam van je kindje erop? Bij Bella Luca Sieraden is elk sieraad uniek, want alle sieraden worden met veel enthousiasme door eigenaresse Saskia ontworpen en gemaakt. Op deze manier krijgt elke trotse mama een schitterend én persoonlijk cadeau.  Al sinds 2009 is Saskia bezig een serie unieke sieraden te ontwerpen. Dankzij haar passie voor goudsmeden, weet zij voor iedereen iets bijzonders te creëren. Zo biedt Bella Luca Sieraden een diversiteit aan prachtige hangers voor kettingen van echt zilver (.925), met daarop één of meerdere namen gecombineerd met bedeltjes zoals hartjes, parels en geboortekleuren. Een geweldig kraamcadeau voor bijvoorbeeld een zus, dochter of goede vriendin, want wat is er nu mooier dan het vieren van een geboorte met een schitterende hanger met daarop de naam van het pasgeboren kindje. En zijn er meerdere kindjes? Geen probleem. Dan is het mogelijk een hanger met meerdere namen erop te laten maken. Liever een mooie armband? Ook dat kan Bella Luca Sieraden verzorgen tot maximaal 4 namen per armband. De sieraden van Bella Luca zijn voor iedereen een persoonlijk kunstwerk.

Stapelringen met geboortestenen

Wie gek is op ringen en de namen van de kinderen er graag in wil laten vereeuwigen, kan kiezen voor prachtige zilveren stapelringen met namen erop. Of een combinatie van een ring met een naam en één met de geboortestenen erin. Een persoonlijkere ring dan dit kan bijna niet!

Nieuwe lijn: Bella Luca Kids

De kleintjes zelf worden ook niet vergeten door Bella Luca Sieraden. Onlangs werd de nieuwe lijn Bella Luca Kids gelanceerd. Een vrolijke serie schattige en luxe sieraden voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Voor de allerkleinsten zijn er parelarmbandjes met zoete kleurtjes en lieve bedeltjes. Terwijl grotere kinderen kunnen kiezen voor zilveren (naam)hangers en ringetjes, natuurlijk ook voorzien van mooie Swarovski’s of zirkonia’s.

Over Bella Luca Sieraden

Naast dat alle sieraden van Bella Luca Sieraden persoonlijk op maat en met de hand worden gemaakt, wordt iedere bestelling ook nog eens in een schitterende cadeauverpakking verstuurd. Zo krijg je niet alleen een juweeltje voor om je hals, arm of vinger, maar ook in je brievenbus.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek webwinkel www.bellalucasieraden.nl en ontvang 10% korting met code PB14.

Lees ook:Bella Luca Sieraden lanceert bijzondere geboortesteen ringen
Lees ook:Stralende feestdagen met KAYA’S symbolische sieraden
Lees ook:Amerikanen geven kinderen intimiderende namen
Lees ook:De naam van het kind wordt gekozen door…MAMA!
Lees ook:Geef mama een sieraad van KAYA voor moederdag!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>