Stralende feestdagen met KAYA’S symbolische sieraden

De feestdagen en mooie sieraden, deze twee dingen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als lief en persoonlijk cadeautje onder de boom of als finishing touch voor je feest-outfit. KAYA sieraden maakt complete generaties blij. Niet alleen moeder & dochter, maar ook oma kan in dezelfde stijl schitteren! Neem een kijkje in KAYA’s kerstcollectie. KAYA brengt een exclusieve lijn voor de feestdagen, bestemd voor baby’s eerste kerst, kleine meisjes, grote meiden, moeders en oma’s. Parelmoer, Swarovski kristal, zilver en échte zoetwaterparels geven de sieraden een feestelijke uitstraling! Ontwerpster Tanja Rakhou: “Het is vooral de symboliek die de moeder-dochtersieraden zo speciaal maakt. Dezelfde armband als mama of als mama en oma is een teken van verbondenheid.”De collectie kent veel bijzondere items, maar voor de feestdagen springen de drie generatie armbanden ‘Infinity White’ Key to my heart er echt uit. Deze set symboliseert de liefde tussen de drie generaties. De armbandjes zijn gemaakt van de beste kwaliteit parels, Swarovski kristallen en zilverkleurige ringetjes. Maar ook de GrandMa & Mom & Me set ‘Little star’ met hartje is een echte eyecatcher. Deze drie generatie set is symbolisch voor de onlosmakende band tussen oma, moeder & dochter. De helderwitte pareltjes wisselen het lichtroze kristal en de parelmoer sterren af en maken de feestdagen zo mogelijk nóg stralender.

KAYA denkt ook aan mama & zoon. De zilveren Mom & Me ‘Love you to the stars and back’ sieradenset, gemaakt van zwarte onyx kralen met echte .925 zilveren balletjes, is voor mama’s en stoere zonen! Het zilveren sterretje zegt ‘I love you to the stars and back’. De prijs van de drie bovenstaande setjes is €48,90 en alle sets worden geleverd in mooie sieradenbuideltjes, met een wenskaart en een zilverpoetsdoekje. En als echte herinnering aan de feestdagen kan je bij elk sieraad een kerstbedeltje bijbestellen. Wat denk je van ‘kerst 2014’ of ‘mijn 1-e kerst’. Zo zijn de sieraden een tastbare kerst herinnering voor later.

Omdat KAYA Sieraden hart heeft voor alle kinderen, doneert het merk per verkocht sieraad een bedrag aan een stichting die het mogelijk maakt dat kinderen in Gambia naar school kunnen: misschien wel het mooiste juweel dat er is…

Maak de feestdagen nog mooier dan ze al zijn, met een sieraad van KAYA!

Lees ook:Sieradenlijn Sparkling Star voor moeder & dochter
Lees ook:Geef je babydochter een prachtige armband cadeau met kerst!
Lees ook:Zilveren moeder en dochter sieraden: forever love!
Lees ook:Geef mama een sieraad van KAYA voor moederdag!
Lees ook:Bella Luca Sieraden lanceert bijzondere geboortesteen ringen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>