Geef mama een sieraad van KAYA voor moederdag!

Moederdag: hét moment om mama te laten weten hoe leuk, lief, bijzonder en geweldig ze is. Kinderen schilderen macaroni broches en maken op school de mooiste tekeningen. En papa… die kan mama verrassen met een sieraad van KAYA, hét meest persoonlijke moederdagcadeau ooit!  Voor Moederdag vangt ontwerpster Tanja Rakhou de magische band tussen moeder en dochter in sieraden. Zij heeft als geen ander begrepen waar je een vrouw gelukkig mee maakt. Voor Mom & Me ontwierp ze een ontzettend lieve sieradenset voor moeder & dochter sámen. Deze sieraden staan symbool voor de bijzondere moeder en dochter band. Om de sieraden nog persoonlijker te maken, kun je bij een aantal sieraden een naam, woord of datum laten graveren. Of wat dacht je van de key to my heart collectie, het meisje draagt symbolische het sleuteltje tot mama haar hart bij zich. Uniek dus!  Tanja maakt gebruik van luxe materialen zoals échte zoetwaterparels, geslepen kristal en bijzondere edelstenen zoals rozenkwarts, jade en opaal. Niet zomaar iets dus! KAYA Sieraden geeft de keuze tussen Mom & Me armbanden, kettingen en oorbellen. De collectie is echt hét cadeau voor kleine meisjes die op mama willen lijken, met de boodschap: jij en ik, wij horen bij elkaar!  Ook heel bijzonder is de sieradenset voor drie generaties: voor oma, moeder en dochter. Want oma… die mag ook best verwend worden met moederdag!  Tanja zorgt dat de sieraden prachtig worden verpakt, wat het nog feestelijker maakt om te geven.

De sieraden van KAYA maken overigens niet alleen moeder en dochter gelukkig. Want om kinderen in Gambia een betere toekomst te geven doneert KAYA Sieraden per sieraad een bedrag aan stichting Eduki, zodat een kind één week naar school kan. Dat geeft de sieraden nog meer glans en betekenis.

Dus of je nou op zoek bent naar dat ene mooie moederdagcadeau óf je wilt mama, dochter of oma zomaar eens verrassen: bekijk de grote variatie aan Mom & Me sieraden op www.kayasieraden.nl.

Lees ook:Stralende feestdagen met KAYA’S symbolische sieraden
Lees ook:Sieradenlijn Sparkling Star voor moeder & dochter
Lees ook:Zilveren moeder en dochter sieraden: forever love!
Lees ook:Lief! KAYA babyarmbandjes met bijpassende mama armbanden
Lees ook:Geef je babydochter een prachtige armband cadeau met kerst!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>