Bella Luca Sieraden lanceert bijzondere geboortesteen ringen

Luca Sieraden heeft opnieuw een pareltje van een sieraad ontworpen. Prachtige geboortesteen ringen die niet alleen een edelsteen in de kleur van de geboortemaand bevatten, maar tevens de kindernamen. Het meest persoonlijke geschenk dat een moeder kan ontvangen. Nog maar net online verkrijgbaar en nu al behoren ze tot de top 5 van meest populaire sieraden. De bijzondere ringen met geboortesteen worden stuk voor stuk met de hand gemaakt en voorzien van de namen van de kinderen en/of mooie geboortestenen. Een perfect cadeau voor elke liefhebbende moeder. Ook geweldig om te geven én te krijgen als kerstcadeau of kraamcadeau!

Een persoonlijk sieraad
De zilveren ringen met geboortestenen zijn sieraden waarmee elke moeder gezien mag worden. De ringen bieden plek aan 1 tot 3 geboortestenen met daarachter de kindernaam. Hoe meer kinderen, des te breder de ring wordt. Elke maand heeft zijn eigen geboortesteen. Zo hoort het oranje Citrine bij november, het groene Smaragd bij mei en het dieproze Robijn bij de maand juli. Vrouwen die niet van de kleuren houden kunnen natuurlijk ook gewoon kiezen voor roze, blauw of een helder witte zirkonia. De ringen worden voor elke moeder met de hand gemaakt, met oog voor detail afgewerkt en feestelijk ingepakt. Het ideale cadeau voor deze feestdagen en een sieraad dat jarenlang gedragen zal worden.

Voor elk kind een geboortesteen
Voor moeders met meer dan drie kinderen, of voor moeders die liever een smalle ring dragen, is er een prachtige smalle zilveren ring verkrijgbaar. De ring biedt ruimte aan 1 tot 6 edelstenen, in de kleur die hoort bij de maand waarin elk kind geboren is. Niet alleen een bijzonder stijlvol sieraad, maar tegelijkertijd een accessoire met een diepere betekenis.

Over Bella Luca Sieraden
Bella Luca Sieraden is ontstaan uit een passie voor het ontwerpen en maken van sieraden. In de webwinkel worden met name moedersieraden verkocht. Sieraden met de namen van de kinderen, hun geboortedatum en/of een mooie edelsteen. Naast ringen ontwerpt Bella Luca ook hangers, kettingen en armbanden. Elk sieraad wordt met de hand gemaakt van luxe materialen zoals echt zilver, Swarovski parels en Swarovski kristallen. Zo ontstaan er prachtige, persoonlijke sieraden die een cadeautje zijn voor elke moeder. Het complete assortiment is te bekijken op www.bellalucasieraden.nl.

Lees ook:Je kinderen centraal in een sieraad: Bella Luca!
Lees ook:Stralende feestdagen met KAYA’S symbolische sieraden
Lees ook:Geef mama een sieraad van KAYA voor moederdag!
Lees ook:LOVY presenteert collectie klassieke sieraden voor Kerst
Lees ook:Geef je babydochter een prachtige armband cadeau met kerst!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>