Amerikanen geven kinderen intimiderende namen

Ik ben gek op Amerika, maar Amerikanen zijn wel een beetje weird. Ze geven ze hun kinderen bij de geboorte steeds vaker intimiderende namen, waardoor vele baby’s opeensĀ  opgezadeld zitten met heldhaftige namen als Pistol of Cannon, meldt De Telegraaf. Steeds meer baby’s hebben namen die verband houden met geweren, messen historische strijders, donkere godinnen en macho filmsterren, volgens een onderzoek door een Amerikaanse babynaam-website. Zo lopen er al heel wat mensen rond met de naam Shooter, Danger, Rebel, Arrow of Arson (pyromaan). Onbegrijpelijk. Hoe kun je een onschuldig schattig kindje nou zo’n naam geven? De meest populaire naam van allemaal is Gunner, die het afgelopen jaar aan meer dan 1500 baby’s in de Verenigde Staten werd gegeven. De naam Sabre (sabel) is trending voor meisjes.

Ook kiezen steeds meer ouders voor een pistoolfabrikant als naam voor hun kind, zoals Barrett, Remington, Kimber of Browning.

Lees ook:Paus wil dat kindertjes weer Katholieke namen krijgen
Lees ook:Zie hier de favoriete babynamen van de Engelsen!
Lees ook:Amerikanen omarmen naam Elvis weer voor hun kinderen
Lees ook:George en William populaire babynamen
Lees ook:Ikbenzwanger.com voorspelt: Kyan en Yara populairste namen van 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>