JANtje al net zo leuk als JAN

Het magazine JAN is wat mij betreft een echte aanwinst op de inmiddels overvolle tijdschriftenmarkt. Dit jaar komt JAN met JANtje, een halfjaarlijkse uitgave gericht op moeders met kinderen tussen de 4-12 jaar. Leuk! Baby-tijdschriften zijn er genoeg! Het blad staat vol leuke hebbedingen, trends, informatie en interviews. En neem je nu een abonnement op JAN & JANtje, krijg je een paar schoenen (jongen of meisje) van het ontzettend leuke splinternieuwe merk Koel 4 kids. Naar de kiosk en een JANtje kopen dus!

Lees ook:Coole schoenen van Koel 4 Kids
Lees ook:Stoute Schoenen: van Clic tot Quick en Koel 4 Kids tot HIP
Lees ook:Koele kinderschoenen voor een vrolijke winter
Lees ook:Koel 4 Kids ook deze winter weer de nummer 1 op schoengebied!
Lees ook:Braqeez: fijne kinderschoenen van hoge kwaliteit en…superhip!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>