Braqeez: fijne kinderschoenen van hoge kwaliteit en…superhip!

Goede kinderschoenen: daar ontkom je niet aan. Je kunt wel voor minder kiezen, maar dat krijg je uiteindelijk toch op je bordje. De schoenen gaan snel kapot, het is slecht voor de voeten van je kind: kortom, goedkoop is vaak duurkoop. Gelukkig is het allang niet meer zo dat goede schoenen er ook vaak degelijk (lees saai) uitzien. Dat bewijst een hip kinderschoenenmerk als Braqeez maar weer. Ik ben bijzonder te spreken over dit paar schoenen voor jongens en dit paar voor meisjes. Makkelijk aan en uit te trekken, hip en…van perfecte kwaliteit!¬† Vooral het makkelijke aantrekken van de schoenen spreekt mij (en de kinderen) enorm aan. Ik heb het nu al zo vaak gehad dat ik schoenen met veters heb gekocht, die dan in de kast blijven staan omdat ze zo lastig zijn met aantrekken. En het gevaar van alleen veters is ook nog eens dat je kinderen de schoenen zonder de veters te strikken aan en uit gaan trekken, waardoor het complete model eruit gaat. Nee, dit is echt perfect! Ik zeg leve de rits en leve het klittenband!

Schoenen van Braqeez hebben een goede pasvorm, een heerlijk voetenbed en een hip ontwerp. Hiermee kunnen je kinderen zich met een gerust hart op school vertonen. Deze schoenen laten zich ook nog eens met zo ongeveer hun complete garderobe combineren: ook weer een enorm pluspunt. Ik kan je van harte aanraden om de collectie van Braqeez voor de zomer van 2014 eens te bekijken. Bijzonder grote kans dat je er een paar schoenen voor je zoon of dochter tussen vindt, waar je helemaal weg van bent. En dan hoef je je over de kwaliteit dus geen zorgen meer te maken!

Kijk voor meer  informatie over dit leuke merk op: www.braqeez.nl

Braqeez op Facebook volgen? Ook dat kan!

 

Lees ook:Coole schoenen van Koel 4 Kids
Lees ook:Win deze coole schoenen van Red-Rag!
Lees ook:School verbiedt Uggs in de klas
Lees ook:Nieuwe kinderschoenen nodig? Red Rag it is!
Lees ook:Win een paar gave Red-Rag sneakers bij Kinderspul!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>