Stoute Schoenen: van Clic tot Quick en Koel 4 Kids tot HIP

Het is ontzettend belangrijk dat je kleintje goede schoentjes draagt. Maar ook als ze wat ouder worden, is goed schoeisel belangrijk. En het moet hip zijn uiteraard… In mijn eeuwige zoektocht naar de leukste webwinkels kwam ik “Stoute Schoenen” tegen. Een onwijs leuke zaak waar je alles ook online kunt bestellen. Hoe fijn is dat?“Stoute Schoenen” is helemaal up to date. Zo vind je er momenteel de allerleukste voorjaarslaarsjes van Clic en HIP en  stoere sneakers van Quick voor je zoon. Wat “Stoute Schoenen” echt kenmerkt is het gebruik van veel kleur. De laarsjes van Koel 4 Kids bijvoorbeeld: knalrood en paars, waar vind je dat? En het loopt al jaren als een trein!
Ook heel fijn is dat er bij “Stoute Schoenen” aan ons moeders wordt ook gedacht! We bestellen er de nieuwste Shabbies en leuke pumps van Airstep en Camper. Juist: “Stoute Schoenen” heeft het dus allemaal! Je kunt eenvoudig navigeren op merk, maat, prijsklasse: heel veel simpeler kan het niet worden,
Maar nou denk je misschien: is dat niet ontzettend link, online kopen. Dat hangt er vanaf. Als je altijd al schoentjes van een bepaald merk koopt, kun je er vanuit gaan dat de pasvorm hetzelfde is. Je hoeft dan alleen maar de uitgebreide instructies van “Stoute Schoenen” te volgen om de maat zo nauwkeurig mogelijk op te meten. Wist je overigens dat “Stoute Schoenen” geen bezorgkosten rekent, dat je bij ‘niet goed, je geld terugkrijgt, dat je er veilig winkelt en dat er snel geleverd wordt?
Ik heb het al zo vaak aan de hand gehad dat ik stad en land afliep voor een bepaald schoentje… Nu weet ik in een paar klikken of “Stoute Schoenen” ze heeft en hoef ik niet langer meer kilometers te rijden of vele winkels af te bellen,  Persoonlijk ben ik helemaal weg van de collectie van Koel 4 Kids. Ik ben zo enthousiast dat ik maar eens ga bestellen! ☺
Als je je abonneert op de nieuwsbrief van “Stoute Schoenen” ben je als eerste op de hoogte van het laatste nieuws van de winkel. Mocht je de schoentjes toch liever live aanschouwen kun je naar een van de twee winkels in Weesp of Hilversum. Shop ze!

Lees ook:Kekke Kids: overzichtelijke webshop vol leuks!
Lees ook:Hopperz: vrolijke en zeer uitgebreide kinderschoenenwebshop
Lees ook:Falcotto: hippe en mooie kinderschoentjes voor de eerste stapjes
Lees ook:Babyvoeding vanaf april allemaal online bestellen!
Lees ook:Bestel je feestdageninkopen gewoon online: wel zo makkelijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>