Koele kinderschoenen voor een vrolijke winter

Onder het motto ‘simpel, hip en handgemaakt’ presenteert Koel4kids een ijzersterke, kleurrijke wintercollectie. Sommige dingen blijven jaar in jaar uit hetzelfde. Zo hebben de Koele schoenen van Koel4kids altijd een oer-Hollandse naam als Keesje, Janneke of Klaartje. Ze hebben altijd wel ergens een lintje met ruitjes, bloemetjes of strepen. En bovenal zijn ze altijd simpel, hip, perfect gemaakt en toch betaalbaar. Maar natuurlijk zijn er ook verschillen. Koele schoenen zijn deze winter weer net iets sportiever dan ze voorheen waren. Voor jongens en voor meisjes zijn er modellen als Sam en Rob die een uitgesproken stoere uitstraling hebben.Sportief is in, het komende winterseizoen. Meisjes dragen nog steeds lage laarzen en kiezen ook vaker voor sportieve modellen. Felle kleuren blijven onverminderd in trek maar basic tinten zijn weer terug in het modebeeld. Koel4kids brengt dan ook volop cognac, marineblauw en zwart in de collectie. Voor koude voetjes zijn er heerlijke warme voeringen en dikke zolen van rubber en synthetische crêpe.
Over Koel4kids
Koel4kids is in 2006 opgericht door Heidy van Elk en Vanessa Wijsmuller. De collecties ontwerpen ze zelf, de productie vindt plaats in Zuid-Europa. Alles is handgemaakt en van echt leer, zowel van binnen als van buiten. De zolen zijn van rubber en synthetische crêpe. Koel4kids richt zich op het hogere segment maar blijft betaalbaar. Het merk is verkrijgbaar via de website www.koel4kids.nl en in meer dan 140 winkels in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Lees ook:Coole schoenen van Koel 4 Kids
Lees ook:Koel 4 Kids ook deze winter weer de nummer 1 op schoengebied!
Lees ook:Bij 90% klopt de schoenmaat van kinderen niet
Lees ook:Falcotto: hippe en mooie kinderschoentjes voor de eerste stapjes
Lees ook:Stoute Schoenen: van Clic tot Quick en Koel 4 Kids tot HIP

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>