Coole schoenen van Koel 4 Kids

Ik heb het vorig jaar ‘ontdekt’ en ik ben er helemaal weg van; het kinderschoenenmerk Koel 4 Kids. No nonsense schoenen die niet direct door prints, extreme kleuren of rare stootbumpers de complete aandacht van je kind naar de schoenen trekken. Zowel voor jongens als meisjes en erg goed van kwaliteit. Overigens hebben ze inmiddels ook een Koel 4 Woman lijn. Kunnen wij vrouwen er ook nog een lekker shopje tegenaan gooien. Kijk voor meer informatie op www.koel4kids.nl.

Lees ook:Koele kinderschoenen voor een vrolijke winter
Lees ook:Stoute Schoenen: van Clic tot Quick en Koel 4 Kids tot HIP
Lees ook:Koel 4 Kids ook deze winter weer de nummer 1 op schoengebied!
Lees ook:JANtje al net zo leuk als JAN
Lees ook:Braqeez: fijne kinderschoenen van hoge kwaliteit en…superhip!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>