Koel 4 Kids ook deze winter weer de nummer 1 op schoengebied!

Dit weekend hebben we voor ons zoontje van 7 voor winterschoenen gekeken. Succesloos… Kan iemand mij uitleggen waarom kinderschoenen zo opzichtig mogelijk moeten zijn? Voorzien van kleurtjes, stootbumpers, prints en bij voorkeur veters, klitteband én een rits? Ik kon niets vinden. Weer thuis zag ik zijn Koel 4 Kids-laarsjes van vorig jaar staan. 'Die haal ik gewoon weer!', besloot ik hardop. En ook voor mijn dochter ga ik daar weer bestellen. Wat zijn het toch een waanzinnig gave, classy schoenen/laarzen zonder poespas! Koel 4 Kids: een eervolle vermelding in de categorie 'Het Beste Kinderspul!'

Lees ook:Coole schoenen van Koel 4 Kids
Lees ook:Koele kinderschoenen voor een vrolijke winter
Lees ook:Blote kindervoeten in slippers: de Slipperwebshop maakt het mogelijk
Lees ook:Emalish: een superwebwinkel met de leukste cadeaus!
Lees ook:Leg het leven van je kind vast, en plak je een versuffing

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Koel 4 Kids ook deze winter weer de nummer 1 op schoengebied!

 1. Jan

  Helemaal mee eens
  Zo simpel maar zo mooi

    /   Reply  / 
 2. lilian

  helemaal mee eens mijn tweeling jongens hebben de laarsjes en ze zijn echt geweldig ik ga zekker een nieuw paar voor ze bestellen

    /   Reply  / 
 3. lilian

  helemaal mee eens mijn tweeling jongens hebben deze laarsjes en ze zijn echt geweldig lekker simpel en soepel ik ga zeker een nieuw paar voor ze bestellen voor deze winter

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>