Cartoon Network kijkertjes sparen speelgoed voor Stichting Kinderen van de Voedselbank

Cartoon Network is al helemaal klaar voor Kerst, jij ook? Ben je benieuwd welke toffe cadeaus er dit jaar voor jou onder de boom liggen? Helaas zijn er in Nederland veel kinderen die helemaal geen speelgoed hebben om mee te spelen. Om deze kinderen een fijne Kerst te bezorgen, organiseert Cartoon Network in samenwerking met speelgoedfabrikanten Koninklijke Jumbo en BOTI de “Cartoon Network Kerstactie”. En jij kan meehelpen! Door iedere week een nieuw kerstspel op www.CartoonNetwork.nl te spelen, verzamel je munten die worden omgezet in speelgoed voor het goede doel: Stichting Kinderen van de Voedselbank. Van 6 december tot 6 januari 2014 kan jij via www.CartoonNetwork.nl iedere week een nieuw kerstspel ontdekken waarin je als hulpje van de Kerstman allerlei opdrachten uitvoert om zoveel mogelijk munten te verzamelen. Hoe vaker je speelt, hoe meer munten je verzamelt en hoe meer speelgoed er gedoneerd wordt aan de kinderen die het nodig hebben. Het speelgoed wordt ter beschikking gesteld door speelgoedfabrikanten BOTI en Koninklijke Jumbo. Ook jouw inzet wordt beloond, want de top 10 scores op het einde van de deelnameperiode winnen zelf ook een gave prijs, aangeboden door Cartoon Network.

Over Stichting Kinderen van de Voedselbank

Stichting Kinderen van de Voedselbank strijdt tegen kinderarmoede in Nederland. De stichting zet zich in voor de kinderen wiens ouders zijn aangewezen op de voedselbank. In hun gezin is weinig tot geen geld voor leuke dingen, kleding, laat staan speelgoed. Stichting Kinderen van de Voedselbank wil deze kinderen verblijden met een cadeau, bijvoorbeeld op hun verjaardag. Cartoon Network stelt op 6 januari al het ingezamelde speelgoed beschikbaar, dat door de stichting onder de kinderen wordt verdeeld.

Kijk voor meer informatie op www.kinderenvandevoedselbank.nl

Lees ook:Wat wordt het meest unieke voetbaltrucje op Cartoon Network?
Lees ook:Artoon Network wint twee awards bij Kids Baftas
Lees ook:Winnaar CN Voetbalacademie traint met Luiz Gustavo
Lees ook:Vier feest met opa en oma in Hellendoorn!
Lees ook:Knibbel Knabbel Knuisje: Spannend nieuw spel voor kinderen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>