Knibbel Knabbel Knuisje: Spannend nieuw spel voor kinderen

Knibbel knabbel knuisje, wie knabbelt er aan mijn huisje? Koninklijke Jumbo brengt dit najaar een komisch spel uit voor kinderen vanaf 3 jaar. Net als in het sprookje Hans en Grietje proberen kinderen het lekkers van het huis van de boze heks te pakken. Maar let op…pak je het verkeerde ‘snoepje’ dan merkt de heks dat en komt ze naar buiten! Wie verzamelt als eerste vier verschillende gekleurde ‘snoepjes’?       Knibbel Knabbel Knuisje (2).jpgKnibbel Knabbel Knuisje is een spannend spel voor jonge kinderen waarbij ze vier verschillend gekleurde ‘snoepjes’ van het huisje van de boze heks proberen te verzamelen. Kinderen gooien met de dobbelsteen en lopen het aantal gegooide ogen met Hans of Grietje vooruit. Het vakje op het speelbord geeft aan welk ‘snoepje’ kinderen mogen pakken. Als het verkeerde ‘snoepje’ gepakt wordt, komt de boze heks tevoorschijn en moet het ‘snoepje’ teruggeplaatst worden. Kinderen moeten goed onthouden welk ‘snoepje’ wel of niet gepakt kan worden. Wie als eerste vier verschillend gekleurde ‘snoepjes’ verzameld heeft, is de winnaar!

Knibbel Knabbel Knuisje is geschikt voor 2 tot en met 4 spelers en heeft een verkoopadviesprijs van € 24,99.

Kijk voor meer informatie op www.jumbo.eu.

Over Koninklijke Jumbo
De Koninklijke Jumbo Groep ontwikkelt, produceert en verkoopt speelgoed, spellen en puzzels. Jumbo is een unieke Nederlandse onderneming met een rijke historie en bestaat sinds 1853. De Jumbo groep verkoopt haar producten in Nederland (hoofdkantoor te Zaandam), België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk zelfstandig aan klanten. Daarnaast is er een export afdeling die verkopen over de gehele wereld verzorgt. In Medemblik heeft Jumbo een eigen productiefaciliteit: De Nederlandse Spellenfabriek (NSF).

Lees ook:Blopens: al blazend de mooiste kunstwerken maken!
Lees ook:Het nieuwe lezen: Hero en de Draak!
Lees ook:Party & Co. Extreme: nog meer hilariteit, lol en plezier!
Lees ook:Duurzame houten spellen en puzzels voor de allerkleinsten
Lees ook:Als kind zelfbeheersing? Later eerder slank dan dik!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>