Artoon Network wint twee awards bij Kids Baftas

Twee belangrijke shows van Cartoon Network zijn deze week in de prijzen gevallen bij de Kids BAFTAs. De toonaangevende comedy animatie Adventure Time (Tijd voor Avontuur) werd bij de Britse Academy Children’s Awards bekroond tot beste internationale show. De in Groot-Brittannië geproduceerde serie De Wonderlijke Wereld van Gumball ontving de award voor beste schrijver.  De twee prijzen vormen de kroon op het bijzonder succesvolle jaar voor Cartoon Network. Adventure Time versloeg in de internationale categorie sterke concurrenten als Doc McStuffins, Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness en Cartoon Network’s eigen Regular Show. De Wonderlijke Wereld van Gumball won voor het derde jaar op rij de award voor beste schrijver en won daarmee van Peppa Pig, Wolfblood en Stepping Up – The Cloudwatch Club. Anthony Lukom, managing director Turner UK zegt: “Adventure Time en De Wonderlijke Wereld van Gumball zijn hilarische, unieke shows die publiek van over de hele wereld aanspreken. We zijn ontzettend trots op het succes en de erkenning die we van de British Academy Children’s Awards hebben gekregen.”

Lees ook:Wat wordt het meest unieke voetbaltrucje op Cartoon Network?
Lees ook:Nieuwe seizoenen van The Amazing World of Gumball in de maak!
Lees ook:Kinderen tonen hun talent op het gebied van tekenen, script schrijven en video
Lees ook:Ontwerp via CartoonNetwork.nl een Ben 10 superhelden T-shirt!
Lees ook:Tijd voor avontuur zomerspektakel van Cartoon Network

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>