Wat wordt het meest unieke voetbaltrucje op Cartoon Network?

De Cartoon Network Voetbalacademie is in volle gang! Vele kinderen hebben een video met hun beste voetbaltrucjes ingestuurd via de website van Cartoon Network om kans te maken op de felbegeerde hoofdprijs: een training met de Braziliaanse voetballer Luiz Gustavo! Op de website van Cartoon Network kun je alle video’s met de voetbaltrucjes zien! Van 14 tot en met 29 juni kan er via www.CartoonNetwork.nl gestemd worden op de beste voetbaltrucjes. Stem nu op jouw favoriet en wie weet krijgt hij/zij de unieke kans om deze zomer te trainen met profvoetballer Luiz Gustavo!
Op 16 mei jl. is de derde editie van de succesvolle Cartoon Network Voetbalacademie van start gegaan, de zoektocht naar jeugdig voetbaltalent. Geheel in stijl van het WK heeft de CN Voetbalacademie dit jaar een Braziliaans tintje. De winnaar van de Cartoon Network Voetbalacademie 2014 mag namelijk op training met de Braziliaanse voetballer Luiz Gustavo! Tot en met 13 juni konden kinderen hun beste voetbaltrucje insturen via de website van Cartoon Network. Vanaf 14 juni kan er gestemd worden op de beste en meest unieke trucjes via www.CartoonNetwork.nl. Er kan gestemd worden tot en met 29 juni, daarna kiest een jury uit de 20 video’s met de meeste stemmen de winnaar die de unieke kans krijgt om met Luiz Gustavo te trainen. Begin juli wordt de winnaar bekend gemaakt die deze zomer met een ouder/voogd naar een bestemming in Europa mag afreizen voor deze exclusieve trainingssessie.

Over Cartoon Network
Cartoon Network is de ultieme bestemming voor fun en avontuur de klok rond! Het is de thuisbasis van De Wonderlijke Wereld van Gumball, Draken, Tijd voor Avontuur en Johnny Test. Lach je krom met eindeloos veel grappen en verhalen over de vreemdste vriendschappen. En alsof dat niet genoeg is, hebben we een stevige dosis actie klaar met stoere shows zoals Ben 10, Young Justice en Transformers Prime die je op het puntje van je stoel houden. Cartoon Network, je wilt steeds meer!

Cartoon Network is verkrijgbaar in 26 talen, via 25 afzonderlijke kanalen in 166 landen in 260 miljoen huishoudens wereldwijd. Cartoon Network is onderdeel van Turner Broadcasting System, Inc., een Time Warner bedrijf.

Bekijk de Nederlandse website op http://www.CartoonNetwork.nl

Lees ook:Win een waanzinnige training met jouw coolste voetbaltrucje!
Lees ook:Winnaar CN Voetbalacademie traint met Luiz Gustavo
Lees ook:Tekenaars en filmmakers door Cartoon Network uitgedaagd…
Lees ook:Kinderen tonen hun talent op het gebied van tekenen, script schrijven en video
Lees ook:Cartoon Network kijkertjes sparen speelgoed voor Stichting Kinderen van de Voedselbank

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>