Vier feest met opa en oma in Hellendoorn!

Iedere familie kent wel een bijzonder familielid waar men een speciale band mee heeft: de gekke, eeuwige optimistische oom, of de opa, die altijd in is voor een geintje. Heb jij ook zo’n oom of opa? Kom dan samen op zaterdag 24 mei naar Avonturenpark Hellendoorn voor de Ome Opa dag. Op deze dag kun je genieten van de voorpremière van de gloednieuwe Cartoon Network serie Ome Opa, kun je samen deelnemen aan allerlei knotsgekke activiteiten en krijg je de unieke kans om de camper van Ome Opa zelf te versieren. Kortom, een dag vol leuke activiteiten die je niet snel zult vergeten!

De Ome Opa dag in Avonturenpark Hellendoorn wordt georganiseerd ter gelegenheid van de première van de gelijknamige Cartoon Network serie. Ome Opa is ieders magische oom én opa, die de wereld rondreist om mensen te helpen en hun levens voor altijd verandert.  Hij beleeft  waanzinnige avonturen en lost allerlei problemen op. Dat doet hij niet alleen; zijn vrienden Meneer Guus, Pizza Steef, Gigarealistische Vliegtijgerin en Buideltas zijn altijd van de partij. Samen rijden ze in een camper, het magische huis op wielen van Ome Opa dat volledig zelfstandig kan rijden. Hou jij van knotsgekke cartoons? Dan is Ome Opa echt iets voor jou! Cartoon Network, de zender met de beste cartoons, zendt de serie vanaf 24 mei iedere zaterdag en zondag uit om 8:55 uur.

Bij inlevering van deze coupon op de Opa Oma dag van Cartoon Network op 24 mei 2014 krijgt u €3,50 korting per persoon op een entreeticket Avonturenpark Hellendoorn. Deze korting is niet geldig in combinatie met andere kortingen, acties of aanbiedingen. Geldig voor max. 4 personen per coupon. Korting alleen geldig op 24 mei 2014. PLU 215.

Avonturenpark Hellendoorn is een pretpark gelegen op de Sallandse Heuvelrug met ruim 30 attracties en shows. Naast de attracties kun je genieten van de vertrouwde evenementen als Spellendoorn, de Zomer Stuntshow, Heksendoorn en het vorig jaar geopende Aquaventura Slidepark. Ook organiseert het park een heus Boys & Girls weekend op 14 en 15 juni. Kom maar langs als je durft!

Kijk voor een overzicht van prijzen en openingstijden op www.avonturenpark.nl.

Adres: Luttenbergerweg 22, 7447 PB te Hellendoorn

Lees ook:Hellendoorn is vier Zinderende Zomeravonden tot 22.00 uur open!
Lees ook:Familiespel Slagroom Snoet feestelijk gepresenteerd in Hellendoorn
Lees ook:Hellendoorn verwelkomt 100.000ste bezoeker van de Zeeleeuwenshow
Lees ook:Boys & Girls weekend in Avonturenpark Hellendoorn!
Lees ook:Avonturenpark Hellendoorn vanaf vandaag weer geopend!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>