Winnaar CN Voetbalacademie traint met Luiz Gustavo

De droom van het 15-jarige voetbaltalent Niall Raben uit Purmerend gaat 14 augustus in vervulling: als winnaar van CN Voetbalacademie 2014 mag hij trainen met de Braziliaanse profvoetballer Luiz Gustavo in Wolfsburg, Duitsland. Niall stuurde voor de alweer derde editie van de Cartoon Network Voetbalacademie een video van zijn voetbaltruc naar Cartoon Network en werd door de jury, bestaande uit Kees Jansma, Dex Elmont en Maarten van Luit, tot winnaar verkozen. Zijn prijs: een exclusieve training met sterspeler Luiz Gustavo. Samen met kinderen uit verschillende andere Europese landen krijgt hij alle tips en trucs te horen van deze profspeler.Network organiseerde dit jaar voor de derde keer de Cartoon Network Voetbalacademie, de zoektocht naar jeugdig voetbaltalent. Kinderen werd gevraagd een filmpje van hun beste voetbaltrucje in te sturen. Niall versloeg met zijn voetbaltruc meer dan 180 andere deelnemers en won de droomprijs van iedere voetballer: een trainingssessie met een echte profvoetballer! Op woensdag 13 augustus reist Niall samen met zijn moeder af naar Wolfsburg, Duitsland, waarna hij op donderdag 14 augustus op het veld staat voor een training met de Braziliaanse profvoetballer Luiz Gustavo. Samen met de winnaars uit Belgiƫ, Duitsland, Bulgarije, Hongarije, Roemeniƫ, Polen en Rusland leert hij van Gustavo de fijne kneepjes van het voetbalvak.

Lees ook:Wat wordt het meest unieke voetbaltrucje op Cartoon Network?
Lees ook:Win een waanzinnige training met jouw coolste voetbaltrucje!
Lees ook:Kinderen tonen hun talent op het gebied van tekenen, script schrijven en video
Lees ook:Artoon Network wint twee awards bij Kids Baftas
Lees ook:Tijd voor avontuur zomerspektakel van Cartoon Network

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>