Win een waanzinnige training met jouw coolste voetbaltrucje!

Heb jij je voetbaltrucjes al helemaal onder de knie? Kan jij goed de bal hooghouden of een rondje om de wereld? Dat komt goed uit! Cartoon Network is namelijk op zoek naar jong voetbaltalent tussen de 5 en 15 jaar. Vanaf morgen tot en met 13 juni kun je een video van je beste voetbaltrucje uploaden via www.CartoonNetwork.nl en daarmee kans maken op een training met de Braziliaanse profvoetballer Luiz Gustavo! Wie weet sta jij deze zomer samen met Luiz op het voetbalveld! Net als vorig jaar neemt Kees Jansma plaats in de jury van de CN Voetbalacademie. Kees Jansma (26 juni 1947) is onder andere sportpresentator, producent en perschef van Oranje en is voorzitter van Jeugdsportfonds Nederland. Kees Jansma is vereerd dat hij deze positie wederom mag innemen: “Cartoon Network zorgt met deze actie voor het fun element bij voetbal en brengt mede het Jeugdsportfonds onder de aandacht van veel kinderen. Sport moet allereerst leuk zijn en is zeer belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Vorig jaar hadden de deelnemers erg spectaculaire trucjes ingestuurd en was het moeilijk om een winnaar te kiezen. Ik ben benieuwd naar de creativiteit van de kinderen dit jaar”.
Cartoon Network is voor de promotie van de Voetbalacademie een samenwerking aangegaan met het Jeugdsportfonds. Het Jeugdsportfonds creëert sportkansen voor kinderen die leven in gezinnen waar de financiële middelen ontbreken om lid te worden van een sportvereniging. Dankzij het Jeugdsportfonds kunnen zij hun sportdroom waar maken.

Lees ook:Winnaar CN Voetbalacademie traint met Luiz Gustavo
Lees ook:Wat wordt het meest unieke voetbaltrucje op Cartoon Network?
Lees ook:Vier feest met opa en oma in Hellendoorn!
Lees ook:Tekenaars en filmmakers door Cartoon Network uitgedaagd…
Lees ook:Kinderen tonen hun talent op het gebied van tekenen, script schrijven en video

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>