Tekenaars en filmmakers door Cartoon Network uitgedaagd…

Cartoon Network brengt de beste cartoons van de grootste talenten. En nu is Cartoon Network op zoek naar de grootste jeugdige talenten! De afgelopen maanden hebben al honderden kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 14 jaar hun meest bijzondere creatie ingestuurd voor de Europese wedstrijd Imagination Studios. De inzendtermijn sluit op 1 november, dus roept Cartoon Network alle kinderen op om deze herfstvakantie nog even hun creatieve brein te gebruiken en hun mooiste tekening, beste script of meest unieke video in te sturen op www.CartoonNetwork.nl.

Kinderen van 4 tot en met 14 jaar kunnen meedoen in drie categorieën van Imagination Studios:
•    4 – 8 jaar: tekenen
•    8 – 12 jaar: storyboard tekenen / script schrijven
•    10 – 14 jaar: film / animatievideo maken

Via de website www.CartoonNetwork.nl kunnen kinderen (alleen met toestemming van hun ouders, die tekenen voor vrijwaring) tot 1 november a.s. hun deelname insturen. Op zaterdag 14 november vindt in EYE Film om 13:00 uur de finale plaats, waar de winnaars van de drie categorieën bekend gemaakt worden. De winnaars ontvangen enkele mooie prijzen, waaronder een Wacom tekentablet, de unieke drukgevoelige Wacom Bamboo Stylus Fineline, een iPad en een tekenpakket van Staedtler.

Lees ook:Kinderen tonen hun talent op het gebied van tekenen, script schrijven en video
Lees ook:Wat wordt het meest unieke voetbaltrucje op Cartoon Network?
Lees ook:Cartoon Network kijkertjes sparen speelgoed voor Stichting Kinderen van de Voedselbank
Lees ook:Artoon Network wint twee awards bij Kids Baftas
Lees ook:Win een waanzinnige training met jouw coolste voetbaltrucje!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>