Sint en Piet nemen nostalgisch Familiepretpark over

Dit jaar heeft Sinterklaas voor de Waarbeek gekozen als zijn onderkomen voor een groot Sinterklaas feest. De Waarbeek is veranderd in de Sint plek van Nederland. Je kunt er van alles vinden, van Pepernotenbakkerij tot aan de Bietenslaapzaal, maar  natuurlijk ook de werkkamer van de Sint. En dat allemaal op het leukste pretpark van Nederland!Vanuit de Waarbeek worden alle pakjes verspreid door heel Nederland met de speciale pakjestrein!

Er is echter een groot probleem!
Gisteravond zijn er ineens heel veel pakjes verdwenen en Sint heeft de hulp van de kinderen nodig om die weer terug te vinden.
Gaat dat jou lukken? Samen met de Pieten, de ouders en de andere kinderen gaan de bezoekers het Pakjespretpark de Waarbeek op om op verschillende plekken een opdracht te doen.
Denk hierbij aan schoorsteen lopen, Pietendisco en natuurlijk een ontmoeting met de Sint in zijn werkkamer. Ondertussen kun jij de Sint helpen het mysterie van de pakjes op te lossen!

Naast dit spannende mysterie en het spelen met de Pieten kun je natuurlijk gebruik maken van een aantal attracties oa botauto’s, rodelbaan, oldtimers, golfjet, minicars, draaimolen, vliegtuigjes, klim parcours, zweefbanen en nauticjet.

Tickets koop je online of aan de kassa. Voor meer info: www.waarbeek.nl

Lees ook:Esmée van Kampen ontvoert Sinterklaas in nieuwe Nickelodeon-serie
Lees ook:Twee dvd’s van Slot Marsepeinstein in de winkel!
Lees ook:De Club van Sinterklaas Feesttoer 2013
Lees ook:Vier Sinterklaas met Bobbi met extra schoenzetkalender
Lees ook:Welke Sinterklaasfilm gaat de show stelen?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>