Esmée van Kampen ontvoert Sinterklaas in nieuwe Nickelodeon-serie

Actrice Esmée van Kampen speelt de rol van Kaatje in de nieuwe Sinterklaas-serie Op weg naar pakjesavond – Sint vermist! Ook Nadja Hüpscher is te zien in de spannende, dagelijkse serie. In Op weg naar pakjesavond – Sint vermist! zijn Sinterklaas en zijn Pieten druk in de weer met de voorbereidingen voor het jaarlijkse Sinterklaasfeest. Als Sint op weg gaat om zelf een brief te halen die de Pieten zijn vergeten raakt hij zoek. Niemand weet waar hij is gebleven, terwijl het al bijna pakjesavond is. De Pieten beginnen zich zorgen te maken. Ondertussen neemt de jonge vrouw Kaatje de oude reiziger Meneer Trekvogel in huis die niet meer weet wie hij is en waar hij vandaan komt. Het zal toch niet…? De 11-jarige Gwen en haar buurman Marlon gaan naar Sinterklaas op zoek. Zullen ze erin slagen om Sinterklaas op tijd te vinden?

Op weg naar pakjesavond – Sint vermist! is vanaf 9 november dagelijks om 17.30 uur te zien bij Nickelodeon.

Op weg naar pakjesavond – Sint vermist! wordt geproduceerd door NL Film en TV.

Lees ook:Twee dvd’s van Slot Marsepeinstein in de winkel!
Lees ook:Vier Sinterklaas met Bobbi met extra schoenzetkalender
Lees ook:De Club van Sinterklaas Feesttoer 2013
Lees ook:Sint en Piet nemen nostalgisch Familiepretpark over
Lees ook:Beertje Bobbi viert ook feest in december!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>