Twee dvd’s van Slot Marsepeinstein in de winkel!

Nog een paar nachtjes slapen en dan komt de Sint weer naar ons land! Nickelodeon is gisteren gestart met een nieuw seizoen van Slot Marsepeinstein en zendt de komende weken dagelijks een nieuw, spannend Sinterklaasverhaal uit. Voor wie het avontuur van Slot Marsepeinstein vorig jaar gemist heeft of het graag nog een keer wil zien, komt Studio 100 met de DVD box “Slot Marsepeinstein – Pakjes in gevaar”. Voor de muzikale kinderharten komt er naast de DVD box nog een clipspecial met de leukste Sinterklaasliedjes “De zak is zoek”.Wanneer nieuwsgierige Jonas op het kasteel van Sinterklaas terechtkomt, is dat het begin van een  spannend avontuur. Iemand wil namelijk pakjesavond én daarmee ook Sinterklaas saboteren. Jonas ontdekt dat de betoverde graaf Ferdinand hier achterzit. Die wil zich wreken op zijn aartsrivaal Sinterklaas. Aan Jonas om Sinterklaas én pakjesavond te redden…

Het is zover: pakjesavond! Maar weer strooit iemand roet in het eten. Sinterklaas vindt onderdak bij Robin en haar tante, en roept de hulp in van Jonas en zijn opa. Samen moeten ze pakjesavond redden en die gemene Ferdinand voor eens en voor altijd onschadelijk maken.

De zak is zoek
In Slot Marsepeinstein zijn de Pieten druk in de weer met de voorbereidingen van Pakjesavond.  Maar iemand is de magische zak van Sinterklaas verloren.  Haastig gaan de Pieten op zoek in het kasteel om de zak van Sinterklaas terug te vinden.  Een opdracht die niet van een leien dakje loopt…

Liedjes:
- Zet je schoen                                                – Dat is Amerigo
- Pakjesavond                                                  – De allermooiste stoomboot
- De zak is zoek                                                – Zwarte Piet zit vast

Lees ook:Esmée van Kampen ontvoert Sinterklaas in nieuwe Nickelodeon-serie
Lees ook:De Club van Sinterklaas Feesttoer 2013
Lees ook:Vier Sinterklaas met Bobbi met extra schoenzetkalender
Lees ook:Bezoek eens een voorstelling in een kasteel deze vakantie!
Lees ook:Gaaf kinderboek! Waar is de ridder?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>