De Club van Sinterklaas Feesttoer 2013

De Club van Sinterklaas toert ook dit jaar weer rond in Nederland om de verjaardag van de Sint spetterend te kunnen vieren! We vieren het vrolijke feest in Rotterdam, Den Bosch en Arnhem in een intieme setting waardoor de kinderen lekker dicht bij Sinterklaas en de Pieten kunnen zitten.  Kom ook naar de Club van Sinterklaas Feesttoer en zing lekker mee met Testpiet, Muziekpiet, Hoge Hoogte Piet, Profpiet, Keukenpiet, Coole Piet, Kluspiet en Dans Piet. Een vrolijk feest met fantastische acts van de Pieten, Monique Smit & Tim Douwsma, Nielson, Femke Meines en bekende gezichten van Telekids zoals Keet! De Club van Sinterklaas Feesttoer wordt ook dit jaar gepresenteerd door Nicolette van Dam en staat bol van leuke optredens en zwarte pieten-acts.

Wil jij aanwezig zijn bij de Feesttoer, bestel dan snel kaarten of bel 0900-3311332 (45 ct p/min).

Kijk vanaf 4 november iedere schooldag en in het weekend naar de serie “De Club van Sinterklaas & De Jacht op het Kasteel’ bij Telekids en RTL 4.

Lees ook:Jaarlijks terugkerende Zwarte Piet-discussie; wat moeten we daar mee?
Lees ook:Einde oefening voor tal van Sinterklaasliedjes
Lees ook:Nieuw kinderprogramma bij RTL: Keets Vlog!
Lees ook:RTL Telekids lanceert doeboek voor jonge kinderen
Lees ook:Nieuwe middagprogrammering RTL Telekids vanaf november 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>