Ontmoet dé kinderstoel die werkelijk alles heeft: Stokke® Steps!

Ik heb een nakomertje. Tussen mijn jongste en oudste kind zit dertien jaar. Er is in die tijd op babygebied een hele hoop veranderd. Zo hoor je op babyfoons niet langer vooral de buren (maar hoor en zie je gewoon je eigen kindje) en rijden alle kinderwagens eigenlijk even fijn (ik zie mij destijds nog worstelen met dat enorme ding met vier luchtbanden). Maar wat er niet veranderd is, is de Tripp Trapp®. Ik vond het een bijzonder moment, toen ik constateerde dat de stoel waar mijn dertienjarige zoon nog steeds op zit, nu dienst zou gaan doen voor onze kersverse baby. Maar toen werd ik gevraagd of ik de nieuwste stoel van Stokke wilde testen. Even dacht ik: ‘Never change a winning team’, maar ik stond er ook zeker voor open dat Stokke zichzelf had weten te overtreffen. En WOW! dat hebben ze gedaan! De Tripp Trapp® blijft voor mijn oudste en mijn jongste zit als een koningin zo chique in de Stokke® Steps™. Een multifunctionele stoel die echt onwijs lang meegaat! Voor nu maakt ze vooral gebruik van de wipstoel. Onze kleine Belle is een huilbaby, die het allerliefst eindeloos op onze armen hangt. Niet iets om heel vrolijk van te worden. De enige plek waar ze op haar huilmomenten ook rustig wordt, is de bouncer van Stokke® Steps™. Een kleine aanraking zorgt al voor een heel natuurlijke ‘Bounce’: ze vindt het geweldig. En willen we haar gezellig bij ons aan tafel hebben? Dan vouwen wij het onderstel van de bouncer eenvoudig in en zetten we de wipstoel als babyzitje vast op de stoel. Aan de zijkant van het stoeltje wordt met een kleurtje aangegeven of de wipstoel goed genoeg vastzit: safety first! Groen is vast!

De stof van de bouncer is afneembaar en wasbaar, waardoor je niet direct in paniek hoeft te schieten als er een guts melk of een uitgespuugd fruithapje op terecht komt. Na deze functies van Stokke® Steps™, volgen nog het babysitje mét en zonder tafeltje. Zodra ze kan zitten, laat ik jullie weten hoe dat in de praktijk werkt. Binnenkort beeld van onze bouncende dochter, maar nu een plaatje van onze gezellige meid aan de ontbijttafel. Ik zal jullie voordat de stoel daadwerkelijk in Nederland te koop is, net zo enthousiast maken als ik zelf ben. Hulde aan Stokke. Ik blijf een enorme fan van de Tripp Trapp®, maar Stokke® Steps™ mag zonder enige misplaatsing op het erepodium der kinderstoelen komen staan.

Stokke® Steps™ is vanaf mei verkrijgbaar in de betere Nederlandse babywinkels.

Kijk voor meer informatie op: www.stokke.com

Lees ook:Tripp Trapp®: Nu te verkrijgen in de chique kleur Storm Grey
Lees ook:Stokke® Steps™ leent zich perfect voor het geven van eerste hapjes!
Lees ook:Tripp Trapp®: Nu in meer kleuren dan ooit tevoren
Lees ook:Stokke ontwerpt duurzame producten die met je kind meegroeien
Lees ook:Stokke: Geef je kinderwagen een extra dimensie met chique zwartwit strepen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>