Stokke® Steps™ leent zich perfect voor het geven van eerste hapjes!

Deze foto van vanmorgen moet ik even met jullie delen hoor! We zijn namelijk toe aan een nieuwe fase in de Stokke® Steps™. Het is een klein stapje, maar voor ons voelt ie toch enorm: onze vier maanden oude dochter heeft de zittingverkleiner van de bouncer niet meer nodig! En zie haar eens zitten! Helemaal trots en blij, in afwachting van haar fruithapje. Het is echt een waanzinnige stoel, waar ik niets meer dan lof over uit kan spreken. Ze zit er heerlijk in, gezellig bij ons aan tafel, goed ondersteund en het is ook nog eens een ontzettend mooie stoel. Wat mij betreft echt een aanrader aan iedere zwangere vrouw. En inmiddels heb ik zelf ook al een paar keer het onderstel gebruikt om even op te zitten, bijvoorbeeld toen de thuiskapster langskwam. Kijk: dat zijn nog eens ontwerpen, waar zowel moeder als dochter heel gelukkig van worden! Kijk voor meer informatie over deze stoel op www.stokke.com

Lees ook:Ontmoet dé kinderstoel die werkelijk alles heeft: Stokke® Steps!
Lees ook:Vandaag was een perfecte dag voor een bosrit met de Stokke® Trailz™!
Lees ook:Nieuwe Stokke Trailz: daar kun je geweldig de boodschappen mee doen!
Lees ook:Tripp Trapp®: Nu te verkrijgen in de chique kleur Storm Grey
Lees ook:Misschien wel de hipste kinderstoel van deze tijd!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>