Tripp Trapp®: Nu te verkrijgen in de chique kleur Storm Grey

Stokke® voegt met Storm Grey een nieuwe kleur aan het Tripp Trapp®-palet toe. Deze coole en strakke kleur is elegant en neutraal tegelijk en past in ieder interieur. De nieuwe kleur is geïnspireerd op natuurlijke accenten als hout, marmer en steen. De Tripp Trapp® Baby Set is ook beschikbaar in deze kleur voor een monochrome look. De iconische Tripp Trapp® is van hoogwaardig Europees beukenhout gemaakt. Door het intelligente, ergonomische ontwerp met verstelbare zitplank en voetenplank kan het kindje zich vrij bewegen, terwijl het op en top veilig en geborgen is. Het allerbeste is nog dat de stoel met het kindje meegroeit. Als de stoel goed is ingesteld, biedt hij de juiste ergonomie voor het kindje in alle leeftijden.
Ook nieuw voor de Tripp Trapp® is de pastelkleurige kussenset Soft Stripes. De lichte kleuren zijn zo ontworpen dat zij op elke beschikbare kleur van de Tripp Trapp® passen.

Aanvullend introduceert Stokke® twee nieuwe Stokke® Table Top-afbeeldingen. De afbeeldingen ‘Zee’ en ‘Boerderij’ zorgen voor inspirerende verhaaltjes en spelletjes aan tafel. Een perfect moment voor ouders om samen met hun kindje te leren en spelen.

De Tripp Trapp® Storm Grey is vanaf september 2014 te verkrijgen.

Lees ook:Tripp Trapp®: Nu in meer kleuren dan ooit tevoren
Lees ook:Ontmoet dé kinderstoel die werkelijk alles heeft: Stokke® Steps!
Lees ook:Stokke: Geef je kinderwagen een extra dimensie met chique zwartwit strepen
Lees ook:Nieuwe kleuren en Style Kits voor de Stokke® Scoot™
Lees ook:Stokke ontwerpt duurzame producten die met je kind meegroeien

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>