Tripp Trapp®: Nu in meer kleuren dan ooit tevoren

In de herfst van 2015 voegt Stokke de kleuren Soft Pink en Hazy Grey aan de Tripp Trapp®-collectie toe, inclusief nieuwe accessoires. Ontworpen in 1972 door de Noorse designer Peter Opsvik, is de Tripp Trapp® nooit geëvenaard. Terug in de tijd had niemand zo’n stoel ooit gezien. En veertig jaar later is de Tripp Trapp® nog steeds uniek, beschikbaar in meerdere kleuren en met meer stijlvolle accessoires dan ooit tevoren.

We luisteren aandachtig naar onze klanten. En omdat de vraag groot was, verwelkomen we met Soft Pink een trendy pastelkleur in onze collectie. Door haar opvallende verschijning geeft Soft Pink een speciaal tintje aan ieder interieur. Voor degenen die meer van ‘modern neutraal’ houden, is Hazy Grey geïntroduceerd. Geïnspireerd door het Scandinavische respect voor de natuurlijke schoonheid van hout laat de Hazy Grey de structuur van beukenhout door de verf schijnen.

Ook nieuw voor de Tripp Trapp® zijn zes nieuwe kussensets die beschikbaar zijn in verschillende patronen. De kussentjes bieden jouw baby veel comfort en kunnen alleen of in combinatie met de Baby Set worden gebruikt. Als ‘finishing touch’ hebben we ook twee nieuwe sets textielcovers voor de Tripp Trapp® Newborn Set toegevoegd die aan twee kanten gebruikt kunnen worden. De patronen zijn met autootjes, sterren en vlinders opgevrolijkt. De textielset omvat onder meer een bijpassend slabbetje om zo het geheel complete te maken.

www.stokke.com

Lees ook:Tripp Trapp®: Nu te verkrijgen in de chique kleur Storm Grey
Lees ook:Nieuwe kleuren en Style Kits voor de Stokke® Scoot™
Lees ook:Stokke® maakt met de Stroller Summer Kit de zomer lekker licht!
Lees ook:Ontmoet dé kinderstoel die werkelijk alles heeft: Stokke® Steps!
Lees ook:Stokke ontwerpt duurzame producten die met je kind meegroeien

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>