Stokke ontwerpt duurzame producten die met je kind meegroeien

Voetjes die uit het babybed piepen, een luiertafel die in de weg staat of een kinderkamer die stilaan om een bureau vraagt: kleine kinderen worden snel groot. Stokke® speelt daar flexibel op in met duurzame en multifunctionele producten die meegroeien met het gezin. Allereerst met je kind, maar ook met de ouders dankzij de slimme investering voor jarenlang plezier.
Vier bedden in één: Stokke® Sleepi™
Een kinderbedje dient niet alleen mooi en functioneel, maar ook comfortabel en veilig te zijn. Stokke® Sleepi™ is bovendien een heel slimme en duurzame oplossing. Zo groeit dit concept (vier bedden in één) mee met je pasgeboren baby tot de leeftijd van 10 jaar. Je kunt de hoogte van de bedbodem aanpassen, zijkanten verwijderen, het kinderbedje gebruiken als gezellige bedbank of zelfs tot twee stoelen omvormen. De Stokke® Sleepi™ is verkrijgbaar in de kleuren white, natural & walnut brown met een richtverkoopprijs vanaf €477,-.

Van commode tot bureau: Stokke® Care™
In de luiers? Stokke® Care™ is ontworpen als perfect meubel voor het verversen van je kindje. Zo kan je baby verticaal in plaats van horizontaal liggen, waardoor je de hele tijd makkelijk oogcontact houdt. Tevens praktisch: je kunt elkaar aankijken en tegelijk hebben je voeten voldoende ruimte om dicht bij je kindje te kunnen staan. Stokke® Care™ brengt je baby op jouw hoogte en stimuleert tot oogcontact en urenlang speelplezier.

Wanneer je kindje geen luiers meer draagt, is Stokke® Care™ de commode die eenvoudig in een bureau verandert. Met zijn geringe afmetingen past hij perfect in kleine ruimtes en biedt hij toch meer dan voldoende opbergruimte. Ideaal om aan te spelen, tekenen, schilderen of studeren. Later kun je Stokke® Care™ nog inzetten als praktische boekenkast, cd-rek, tv-tafel of een combinatie hiervan. Ook een groter bureau is mogelijk dankzij de verlengde tafelplaat. De richtverkoopprijs van Stokke® Care™ is vanaf €477,- en is verkrijgbaar in de kleuren white, natural & walnut brown.

Drie Stokke® kinderwagens
Als specialist in duurzame en multifunctionele producten heeft Stokke® ook een flexibel assortiment kinderwagens in huis. Stokke® Crusi™ is bijzonder flexibel met zijn duo-oplossing en zachte, ruime reiswieg. Stokke® Xplory® is gemakkelijk te manœuvreren en laat zich vlot in hoogte verstellen. En Stokke® Scoot™ is dan weer ontworpen voor avontuurlijke wandelingen door drukke straten en kleine winkels. Een compacte kinderwagen voor je pasgeboren baby: wendbaar, met één hand op te tillen en eenvoudig in te vouwen.

Tijdloze topper: Tripp Trapp®
Veertig jaar na zijn ontwerp is hij nog altijd uniek: de enige kinderstoel die je je hele leven kunt gebruiken. Het meegroeiconcept van Tripp Trapp® is in al die jaren onveranderd gebleven. Wel zijn er praktische accessoires bijgekomen waaronder de Newborn Set™ en de Baby Set™ met een verhoogde rugleuning en steunrail voor optimale veiligheid en comfort voor jonge kinderen.

Stokke® MyCarrier
Ook de draagzak Stokke® MyCarrier groeit met je kindje mee, van baby tot peuter. De Stokke® MyCarrier heeft twee posities als buikdrager en één als rugdrager. Maar echt belangrijk is dat alle posities de juiste ergonomie én optimaal comfort bieden voor jou en je baby. Nieuw in het assortiment is Stokke® MyCarrier Cool, de ademende draagzak waarmee warmte en transpiratie verdwijnen en op deze manier beide lichamen aangenaam koel blijven.

Lees ook:Keep it cool met Stokke® MyCarrier™ Cool
Lees ook:Lekker spatteren in een roze Stokke® Flexi Bath®!
Lees ook:Drie Stokke-producten voor een onvergetelijke zomer met je gezin
Lees ook:Stokke® Home™: voor kleintjes met grote mogelijkheden.
Lees ook:Houd je kindje warm met de Winter Kit voor je Stokke® kinderwagen.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>