IKKS lanceert nieuwe junior lijn: ‘WE ARE YOUNG’

IKKS viert 25 jaar IKKS Junior met het lanceren van een nieuwe wintercollectie ‘WE ARE YOUNG’. Deze collectie vervangt de traditionele junior collectie. De collectie bestaat uit een boys & girls garderobe met 150 nog brutalere items. WE ARE YOUNG is de codenaam van een community, preteen jongeren tussen 10 en 14 jaar. De collecties hebben zowel een casual als een trendy look met expressieve prints en snits. Hierdoor geeft WE ARE YOUNG de mogelijkheid aan jongeren om hun eigen identiteit te vormen.

Bezoek de community via: www.waybyikks.com

Lees ook:IKKS Junior is jarig (25!) en viert feest!
Lees ook:IKKS aan de slag met iconisch baseball jack
Lees ook:IKKS beachwear voor boys & girls!
Lees ook:Hul je kids lekker chique in…Versace!
Lees ook:IKKS combineert stoer met chique deze zomer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>