IKKS aan de slag met iconisch baseball jack

Like, like! Het iconische baseball jack, dat vroeger aan het einde van het schooljaar aan iedere leerling als beloning werd uitgedeeld, is al jaren een fashionhit en wordt nu door IKKS gebracht in de most fashionable uitvoering. Dit moet je toch in de kast hebben hangen voor je zoon of dochter?  Een preppy look voor de boys met een combinatie van oranje, navy en antraciet. Voor de girls is er een trendy versie met een mix van panter-, sterren- en een flowerprint. Zo blaast IKKS deze Amerikaanse traditie nieuw leven in en geeft het een personal touch. Spijker op z’n kop, IKKS!

Lees ook:IKKS beachwear voor boys & girls!
Lees ook:IKKS lanceert nieuwe junior lijn: ‘WE ARE YOUNG’
Lees ook:IKKS Junior is jarig (25!) en viert feest!
Lees ook:Warm de winter in met de nieuwe collectie van Beebielove
Lees ook:IKKS combineert stoer met chique deze zomer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>