IKKS beachwear voor boys & girls!

Deze zomer introduceert IKKS kids een vrolijke strandcollectie met kleurrijke prints en patronen. IKKS girls hebben de keuze uit een stoere bikini in matrozenstijl, een romantische kanten bikini en een super girly badpak met roze ruches. Voor de IKKS boys is er een zwembroek in de kleuren van de Braziliaanse vlag, een stoere short met print van de Engelse vlag en een oranje short met zomerse print. Om de look af te maken is er voor zowel de boys als de girls een strohoedje met bijpassende print.

Lees ook:IKKS brengt geweldige strandcollectie voor jongens en meisjes
Lees ook:IKKS aan de slag met iconisch baseball jack
Lees ook:IKKS lanceert nieuwe junior lijn: ‘WE ARE YOUNG’
Lees ook:IKKS combineert stoer met chique deze zomer
Lees ook:Stoere bloemen en felle fluor bij PuckUnlimited

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>