IKKS combineert stoer met chique deze zomer

Even kijken bij de nieuwe collectie van IKKS! Helemaal geweldig weer. Witte linnen, navy blauw…  De kleuren voor deze zomer zijn zacht en elegant en de sfeer is ‘een stoer en chique ceremonie’. Oh, wat hou ik toch van dit prachtige merk! Geweldig voor een feestje of een bruiloft, maar ook gewoon voor een zomerse dag die je feestelijk wilt maken. Een dikke tien voor IKKS! Wederom!

 

Lees ook:IKKS beachwear voor boys & girls!
Lees ook:IKKS aan de slag met iconisch baseball jack
Lees ook:Disney maakt meisjesdromen waar met succesvolle Never Girls-serie
Lees ook:IKKS Junior is jarig (25!) en viert feest!
Lees ook:IKKS brengt geweldige strandcollectie voor jongens en meisjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>