IKKS Junior is jarig (25!) en viert feest!

IKKS Junior is aankomende winter jarig! De 25e verjaardag van het merk wordt gevierd met twee bijzondere capsule collecties, en daar houden wij moeders wel van, toch? In samenwerking met Swarovski ontwerpt IKKS voor de meisjes een jubileum collectie. De collectie, bestaande uit 13 items, waaronder jurken, broeken en denim bloesjes, is subtiel versierd met de iconische Swarovski Elements steentjes. Uiteindelijk blijven ‘diamanten’ a girl’s best friend. Ik kijk er nu al naar uit!IKKS boys combineert hun stoere collectie met het beroemde ‘preppy’ Burlington ruitjesmotief. De capsule collectie bestaat uit 11 items, inclusief de nu al iconische spencer met het Burlingtonmotief. Naast de spencer is het Burlington ruitje verwerkt in de truien, T-shirts, broeken en accessoires.
De collecties zijn vanaf oktober 2012 verkrijgbaar.

Lees ook:IKKS lanceert nieuwe junior lijn: ‘WE ARE YOUNG’
Lees ook:IKKS beachwear voor boys & girls!
Lees ook:IKKS aan de slag met iconisch baseball jack
Lees ook:IKKS brengt geweldige strandcollectie voor jongens en meisjes
Lees ook:Dagje vissen in de mooiste kleertjes van BOMBA

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>