De baby die Harry Potter speelde kreeg 45 euro!

Mocht je denken dat het flink cashen is als je baby wordt gevraagd baby-harry-potter te spelen, dan heb je het flink mis. Waar het vooral een miljoenenbusiness is met die tovenaarsleerling, moet de baby-versie van Harry het doen met een lullige 45 euro. Triest he? “Van dit magere loontje kan Toby Papworth (1) niet eens twee kaartjes kopen voor een 3D-bioscoop”, schrijft de Britse krant The Sun. Ook Ashley (26), de moeder van het jongetje, is not amused. “Ik kon mijn ogen niet geloven toen ik het salarisstrookje in mijn handen kreeg gedrukt. Van tevoren was mij verteld dat Toby een flinke toeslag zou krijgen. En dat het bedrag omhoog zou gaan als hij ook daadwerkelijk in de film zou verschijnen.” Lees hier het verhaal…

Lees ook:Op één dag, in één plaats twee baby’s met zelfde voor- en achternaam geboren
Lees ook:‘Ruim Baan’ single van de nieuwe Mega Mindy-film ‘Mega Mindy en het Zwarte Kristal’
Lees ook:Nieuwe DVD ‘Mega Mindy en de Snoepbaron’
Lees ook:9-jarige krijgt baby
Lees ook:Houden jullie het droog op moederdag?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>