9-jarige krijgt baby

Schokkend nieuws: Een 9 jaar oud meisje in Mexico heeft een kind gekregen. De vermoedelijke vader van de baby, een 17-jarige jongen, is op de vlucht geslagen. Jeetje… Als ik daar aan denk. Mijn dochter wordt bijna 9. Ik kan me bij dit soort zaken (gelukkig) echt niets voorstellen! Het meisje, Dafne, was 8 toen ze zwanger werd. Op 27 januari schonk ze het leven aan een 50 centimeter lange en 2,7 kilo zware baby. Afgelopen weekeinde mochten moeder en kind het ziekenhuis verlaten. Ze zijn in goede gezondheid. Dafne is niet de jongste moeder aller tijden. In 1939 kreeg een Peruaans meisje een zoon toen ze 5 jaar en 7 maanden oud was. De vader is nooit gevonden. De vrouw is nu 79, het jongetje stierf op 40-jarige leeftijd. Er zijn twee meisjes bekend die op 6-jarige leeftijd een kind hebben gekregen.

Lees ook:Zo belangrijk is meekijken met chatten van kinderen!
Lees ook:Opa en Oma; 32 en 33 jaar jong!
Lees ook:Moeder stopt baby in de magnetron
Lees ook:Slechts twee jaar oud en nu al een IQ van 160
Lees ook:Kinderen op latere leeftijd krijgen niet alleen maar negatief

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>